Camel Active vinterstøvler – Super seje støvler til alle friske mænd

Camels herrestøvler er rå og lækre, ligesom deres tøj, der også er totalt lækkert og meget maskulint. De har et stort og varieret udvalg af vinterstøvler, hvor du kan få vinterstøvler til lidt pænere brug, vinterstøvler, der ligner vandrestøvler, og seje snørestøvler.

Camel Actives hjemmeside er et besøg værd. Den er lavet som en historie om nogle unge mænd, der besøger Rusland, og man kan læse om deres tur, og se små billeder og videoklip, hvor de selvfølgelig er klædt i lækkert tøj og varme vinterstøvler fra Camel Active.

Husk at vælge Engelsk nederst i højre hjørne, når du lander på hjemmesiden, ellers er det hele på russisk. Du kan finde forhandlerliste i menuen øverst, og se en film, eller se alle deres tøj og sko i deres kollektion.

Læder med og uden Gore-Tex

Camel Vinterstøvler - fra activeshoeworld.de

Camel Vinterstøvler - fra activeshoeworld.de

Der er ca. 10 forskellige slags vinterstøvler at vælge imellem. Jeg har kigget på de webshops, der sælger dem, for at finde nogle af de mest populære modeller, der samtidig viser variationen inden for mærket:

  • Barbados 314.13.02. Str. 40-47. Ankelstøvle af læder og med elastik i siderne, til pænere brug. Antislip gummisål. Fås i mokka og sort. link
  • Ranger 275.13.01. Str. 40-46. Snøre høj ankelstøvle med 7 par snørehuller, uldfór og Gore-Tex. Skaft af læder. Antislip gummisål med integreret chok-absorbering. Fås i sand og mokka. (link)
  • Calgary 311.11.04. Str. 40-47. Snøre ankelstøvle med 5 par snørehuller, uldfór og Gore-Tex. Skaft af læder. Anti-slip gummisål, med integreret chok-absorbering. Sporty look. (link). Fås i sort og mokka.
  • Nevada 309.12.02. Str. 40-46. I kalvelæder med fór af lammeskind, 8 par snørehuller. Fås i mokka. (link)

Læg mærke til at numrene angiver præcis hvilken model det er, og navnet, f.eks. Barbados bruges om mange forskellige modeller

Smarte herre-støvler

Calgary har et sporty look, som gør, at du kan have dem på til al slags tøj, uden at føle dig for smart, og dog er de seje nok til en tur i byen. Ranger og Nevada er lidt mere smarte, og vil også være flotte både til arbejde og fritidsbrug.

Camel Active Barbados støvler - fra active shoeworld.de

Camel Active Barbados støvler - fra active shoeworld.de


Barbados er en meget elegant herre-støvle, arbejder du f.eks. på kontor, vil det være nogle flotte hverdagsstøvler. Nogle vil synes, at de er for pæne til hverdagsbrug, som denne bruger på amazon.co.uk (se indlægget her). Men det afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge støvlerne til, og så kan du heldigvis vælge en af de andre mere rå modeller.

Ranger og Calgary er vandtætte med Gore-Tex

I Ranger og Calgary er der Gore-Tex membran, der holder vandet ude , samtidig med at den lader fugtigheden slippe ud, så leder du efter vandtætte vinterstøvler er disse to modeller et godt valg.

Holder varmen med ægte lammeskind

Camel Active Nevada  vinterstøvle - fra markenschuhe.de

Camel Active Nevada vinterstøvle - fra markenschuhe.de

Nevada er en meget lækker høj støvle med ægte lammeskind som fór, så dine fødder er garanteret maksimum varme. Ranger og Calgary er isoleret med uldfór, og er derfor også meget varme.

Lammeskind er meget varmt og åndbart, men regulerer til dels selv temperaturen, så fødderne ikke sveder. Det bruges ofte til hjemmesko, hvor det er suverænt til at holde fødderne varme, uden at de bliver klamme. Uld er også et meget åndbart materiale, hvor både ulden og Gore-Texen hjælper med at lede fugtigheden ud af støvlen i Ranger og Calgary.

Skridsikre såler med anti-slip

Camels såler laves som ”anti-slip”gummi-såler med stødabsorbering, så du trygt kan gå rundt, når det er glat udenfor.

Imprægner og plej læderet

Woly Protector (læs mere her) bruges til glat læder og ruskind, og beregnet til Gore-Tex produkter, såsom Ranger og Calgary.

Woly Oiled Protector kan bruges til tekstil og nubuck, men ikke til Gore-Tex produkter, anbefales af skobutikken.dk til Barbados.

Du kan også bruges Woly læderbalsam, som plejer og beskytter læderet, men brug det for en sikkerheds skyld ikke på de sko med Gore-Tex membran.

Camel Active kan med fordel købes i Tyskland

Camel Active fodtøj hører under det tyske Gabor sko, og der er mange butikker i Tyskland. Hvis du har mulighed, kan det derfor godt betale sig, at købe Camel vinterstøvler i over grænsen. Jeg har taget en tysk webshop med i prisoversigten nedenfor; den sender til Danmark for ca. 100 kr.

I Danmark kan du bl.a. købe Camel Active hos:

Camel Actives priser for vinterstøvler starter ved 999 kr., hvor der er adskillige modeller at vælge imellem, bl.a. 314.13.02 Barbados, 305.13-01 Atlanta og Lagos 289.12.01.

Den dyreste model er Detroit 313.13.02, som er en halvhøj læder-støvle med snører til ca. 1500 kr.

Camel vinterstøvler oversigt

Mange gode grunde til at købe et par Camel

På amazon.com får Camels støvler meget positive vurderinger af brugerne, som giver dem 4-5 stjerner, bortset fra et enkelt 2-tal, der primært skyldes, at skoene knirker, når han går, og han synes, at de er meget dyre. En anden bruger anbefaler Barbados, da de meget lette at tage på og behagelige at gå i.

Om Ranger er folk også begejstrede her på den tyske amazon.de. En af brugerne skriver, at der kun er positive ting, at sige om Ranger: den er perfekt til hele vinterhalvåret, fødderne er altid varm på grund af uld-foret, og når der ligger sne udenfor, er der plads til tykke sokker, så han kan holde varmen.

En anden bruger fortæller, at han har gået i Camels støvler de sidste 15 år, og er altid tilfreds med kvaliteten.

Der er derfor mange gode grunde til at købe et par Camel støvler. De af god kvalitet, flotte, varme og du kan få vandtætte Gore-Tex støvler, hvis du ønsker en vandtæt model.

Dette indlæg blev udgivet i Camel og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.